top of page
  • Writer's pictureJasna Horvat

Nagrada Simply the best


Ove godine nagrada ”Simply the best” dodijeljena je za dvije godine – 2020. i 2021. – u 6 kategorija (Ugostiteljstvo, Manifestacije, Putničke agencije, Novi projekti, Osoba, te Posebna priznanja za doprinos razvoju turističke ponude destinacije)

Nagrade za 2020. godinu dodijeljene su u sklopu 22. burze PUT održane u Crikvenici i Selcu od 23. do 25. 11. 2021., a primili su ih 41 osoba, tvrtka i institucija. Osječka profesorica Jasna Horvat dobitnica je nagrade Simply the best 2020. za svoj inovativan doprinos turističkoj djelatnosti, a ostvaren književnim tekstovima.

Dodijeljene turističke nagrade Simply the best

U okviru poslovno turističke burze PUT, kojoj je ove godine domaćin Turistička zajednica Crikvenice, i koja je u Selcu okupila više od 170 sudionika iz pet država, danas su na prigodnoj svečanosti u hotelu Katarina dodijeljene godišnje nagrade Udruge hrvatskih putničkih agencija i časopisa Way to Croatia.

Nagradu Simply the best za inovativnost, kreativnost, kvalitetu i unapređenje turističke ponude u nekoliko kategorija primilo je 79 pojedinaca i tvrtki iz turističkog sektora.

Plakete su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, Ivana Maltar direktorica Ureda UHPA-e i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Ova tradicionalna godišnja nagrada za kvalitetu, inventivnost i kreativnost u turizmu utemeljena je 2009. godine, a zajednički je dodjeljuju UHPA – krovna udruga hrvatskih putničkih agencija i specijalizirani turistički magazin Way to Croatia.

Prof.dr.sc. Jasna Horvat za dugogodišnji inventivan rad duboko utkan u hrvatsku putopisnu književnosti kroz koju je predstavljanjem baštinskih sadržaje kreativno povezala prošlost i sadašnjost, te svojim romanima povezala Hrvatsku s globalnom zajednicom putem arhetipskih likova poput Marka Pola i Nikole Tesle. Time je ujedno dala i značajan doprinos promociji Hrvatske kao turistički zanimljive i sadržajne destinacije.


Recent Posts

See All
bottom of page